Wie ben ik

Mijn naam is Kristel Schipper en ik ben woonachtig op één van de mooiste plekjes van Nederland; de Veluwe. Al van jongs af aan ben ik een buitenmens. Ondanks dat wij aan een drukke weg woonden, was ik toch veel buiten te vinden. Dieren hebben altijd al een groot deel van mijn leven uitgemaakt. Zo ben ik opgegroeid met een hond, paard, konijn, duiven, kippen en vissen.

Ik wist altijd al dat ik later iets met dieren wilde gaan doen. Bijna 10 jaar werkte ik als vrijwilligster op Manege de Mossel te Otterlo, waar ik alle voorkomende werkzaamheden uitvoerde, van stallen mesten tot lesgeven en het begeleiden van buitenritten. Ik heb geprobeerd om bij de bereden politie te komen, maar moest deze droom als gevolg van een chronische blessure laten varen.

Op het moment dat ik werd afgekeurd ging onze Fox Terriër weer voor zijn halfjaarlijkse trimbeurt naar de trimster. Het was mijn vader die zei; ‘dat is nou echt iets wat voor jou’. Ik ben mij hierin gaan verdiepen en werd steeds enthousiaster. Twee jaar later was ik gediplomeerd hondentrimster en bezitster van mijn eigen hondentrimsalon. Inmiddels zijn we ruim 15 jaar verder en nog altijd werk ik hier met veel plezier!

Kristel Schipper
Trotse eigenaresse Kristel’s Hondentrimsalon