Coronavirus

Kristel’s Hondentrimsalon tijdens de lockdown geopend

Coronavirus (covid-19)

De wereld is in de greep van het Coronavirus. Door vele tegenstrijdige berichtgevingen over de geldende maatregelen, kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft over uw bezoek aan Kristel’s Hondentrimsalon. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus dagelijks en houden ons aan de maatregelen welke door het kabinet worden gesteld. Middels deze pagina houden wij u op de hoogte over de voor ons geldende én door ons gestelde maatregelen met oog op inperking van verdere verspreiding van het Coronavirus.

Nederland in een harde lockdown

Sinds zondag 19 december 2021 bevindt Nederland zich wederom in een harde lockdown, welke in ieder geval geldt tot en met vrijdag 14 januari 2022. Hierover zijn vanuit het kabinet diverse persconferenties gehouden:

Een kort overzicht van de huidige coronamaatregelen en een lijst met plekken waar u naar toe mag tijdens de lockdown staan vermeld op de site van de Rijksoverheid.

Dibevo en de ABHB hebben zich de afgelopen periode hard gemaakt voor dierenwelzijn en het risico op infecties en ziekten bij honden die niet regelmatig getrimd worden. Mede hierdoor vallen (honden)trimsalons tijdens de huidige lockdown onder ‘Locaties voor dierverzorging en -gezondheid’ en mogen deze van 05:00 tot 20:00 uur geopend zijn.

Wat betekenen de huidige maatregelen voor Kristel’s Hondentrimsalon

  • Wij werken alleen op afspraak, tijdens onze reguliere openingstijden.
  • Het doorspreken van de trimbeurt vindt vooraf telefonisch plaats.
  • Er wordt een tijdslot voor het afgeven en ophalen van uw hond afgesproken.
  • U komt alleen, klachtenvrij en binnen het tijdslot langs.
  • Afgeven en ophalen vindt buiten plaats.
  • Betalingen vinden zoveel als mogelijk contactloos bij afhalen plaats.
  • Daarbij blijven natuurlijk ook de andere basisregels zoals de 1,5 meter afstand, het gebruik van een mondkapje bij binnenkomst, hygiënemaatregelen en geen groepsvorming van toepassing.

Wij bedanken iedereen voor de steun die wij tijdens de Coronacrisis ervaren en zijn blij dat wij u ook tijdens de huidige lockdown tot dienst kunnen zijn.

Bijgewerkt op 06-01-2022